hazrul's FotoPage

By: hazrul aloi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 10-Mar-2006 15:28 Email | Share | | Bookmark
Sayonara

hantaq ChongSon balik korea...
karaok dgn member lab...
shaonkai E&E Department...
View all 10 photos...
18 haribulan kang aku dah nak balik Malaysia....Tinggi2 terbang bangau, akhirnya kesawah jugak turunnya.....List para graduan dah kluaq...tp sayangnya, aku kena balik sblm hari graduasi...kadang2 kita diberi pilihan yang sukar....aku pilih utk balik...
td ada party...dapat hadiah n bunga...aku bg bunga tu kat Konishisan...dia byk tolong kitaorg kat sini.....nampak mata dia berair masa dapat bunga tuh....
time kasih utk semua kawan2 kat akita...terutama yg rapat2 dgn aku tuh....time kasih kat makabah n famili....terima kasih utk sayang yg slalu support aku.....time kasih utk semua....
mmg best stay kat akita.....takder kata yg leh aku ganbarkan rasa bila fikir aku kena blah dr sini...tp yang patah tumbuh..yang hilang berganti....
SAYONARA..............


Sunday, 26-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
dalam kepayahan.. ku kumpulkan kudrat bersamanya.......

lab ku rumahku...
sendiri tangkap sendiri....
hantaq rintik...
View all 15 photos...
Alo eberybody....ni gambaq2 terkumpul setakat ini....siapa pemenangnya? tertakluk di jari anda..undi melalui sms kepada kami di 88888, taip "ganbaq + tajuk#".....kategori2 yang dipamerkan adalah Balada Lab. Rock Happyou, Irama Sobetsukai dah lain2...selamat menonton....pilihan anda keutamaan kami...


Sunday, 5-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy Korban Bestday.....

raya di indon...
denden boys n gals
makan2....
View all 10 photos...
salam buat semua.....raya haji yg lepas adalah yg terakhir aku kat sini...(harap2nyer lah)...bila Happyou n Sotsuron tak abis lagi takutgak nak ckp last2 nih..... tp takpa la ek.....harap2nya lah,ni yang last...next raya nak kat malaysia la plak...tempah2 baju, g pasar ramadhan....saikoooooo.....ni yg semangat nak siapkan thesis diakhir garisan nih.....hehheheh.....
Birthday yg ke-25 dah sambut......thanks to all....memori kambing akan kekal selamanya.....yang nak join skali tp malu2 tuh, lain kali kita buat lagi......tempoh terhad hingga pertengahan Mac... hehhehe..
sungguh gedik aku......time kasih la ek.....pendekkan cerita.......Akita mmg best banyak..yang tak best tu sikit jer la......


Monday, 9-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Winter yang terAkhir mencabar..........

pingpong..prangpangpang
TOkyo Fuji TerebI...
TOkyo Fuji TerebI...
View all 19 photos...
Hari nie Seijinshiki...(Upacara melangkah kealam dewasa lah kononnya)...dah hampir 5 tahun melangkah ke alam 20-an...byk suka duka dlm tempoh nih...dan hampir 100% dihabiskan kat Akita...Akita mmg best, sedar tak sedar dah nak blah dr sini..walaupon byk peristiwa pahit, aku anggap tu satu pengajaran...yang mendewasakan....bulan lps my friend mai sini..tambah la lagi satu kenangan kat Akita....berat la lagi rasa nak meninggalkan akita...tp thanks to yuki yg brlambak...at least aku rasa gak nak blah dr sini..tak tahan seh, yuki mcm nih...dah mcm kutub dah...(agak2nyer lah)..ni ganbaq2 winter kat sini.... selamat Hari raya HAJI n HAJJAH.....peace to all.


Sunday, 13-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sushi-Taihezan-Sendai

depan kedai sushi....100yen jerk
Koizumi celup
autumn n me
View all 12 photos...
Lps g senshuu koen tangkap ganbaq, wa follow bang Zaidi g amik kete....lps tu g makan sushi lak...Keesokkan harinya g Taihezan, tangkap ganbaq lagi.....Daun2 Momiji dah mula merah n gugur..menandakan Winter mula meyapa....Hmmmm....Saigou no Aki To no Wakare no imi...uwaaaa.....
semalam, 12hb 11 kitaorg g Sendai..Raya peringkat Tohoku...Sodap2 makanan yg dibawa esply dr Akitalah....hehehheh..selamat melihat...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net